Zorg en ondersteuning
voor thuis

In Nederland wordt b­­­ij een steeds grotere groep mensen besmetting met het Coronavirus vastgesteld. Dagelijks zijn er nieuwe ontwikkelingen over het virus. Thuiszorg Groot Gelre volgt deze ontwikkelingen op de voet en heeft intensief contact met de GGD en het RIVM. Wij zijn ons bewust van de (kwetsbare) doelgroep waar wij de dagelijkse zorg voor dragen en zijn daarom extra alert. We maken continu afwegingen waarbij enerzijds uw leefbaarheid centraal staat en anderzijds uw veiligheid. De ontwikkelingen gaan vrij snel.

—-

Bent u op zoek naar een thuiszorgorganisatie om u te ontzorgen? Thuiszorg Groot Gelre staat paraat!
We hebben veel te bieden: van verzorging, verpleging en specialistische zorg tot ondersteuning in het huishouden en begeleiding.

Wij leveren zorg en ondersteuning in de volgende gemeenten: Arnhem, Rheden, Westervoort, Duiven, Zevenaar,  Doesburg, Didam (wijkverpleging), Renkum, Wageningen (wijkverpleging en hospice), Zutphen (hospice), Overbetuwe en Lingewaard (ondersteuning in het huishouden).

 

 

Wachtlijst

Soms hebben we te maken met een wachtlijst. Voor actuele informatie neemt u contact met ons op.
Wachtlijst

Cliënttevredenheid

Kwaliteit vinden wij erg belangrijk. We monitoren continu ervaringen en waarderingen van cliënten! Niet tevreden? Dan zoeken we naar een oplossing.
Kwaliteit en tevredenheid

Wie betaalt mijn zorg?

Zorg wordt op verschillende manieren betaald, afhankelijk van uw situatie.
Financiering

Hulpmiddelen

Hulpmiddelen. Ze kunnen het leven een stuk gemakkelijker maken. Welke regelingen zijn er?
Hulpmiddelen

Cliëntenraad

De cliëntenraad behartigt de belangen van de cliënten. DrieGasthuizenGroep kent een centrale cliëntenraad en lokale cliëntenraden per locatie.
Cliëntenraad

Extra diensten

U wilt graag zelfstandig leven. Maar ook zorgeloos. Met onze extra services geeft u uw huishoudelijke taken met een gerust hart uit handen.
Meer informatie