Wonen in Watergaerde

De riante appartementen in Watergaerde zijn van alle comfort voorzien. U beschikt over een royale woonkamer met grote ramen en een open keuken. Er zijn twee slaapkamers, een doordacht ontworpen badkamer en in de gang een tweede toilet. Bovendien heeft u een royaal balkon of terras en een flinke bering in de kelder van het complex.

Onze kleinkinderen komen vaak logeren. Daar is ook alle ruimte voor in ons appartement. Heerlijk!

De entreehal is afgesloten voor ongewenst bezoek. Op het scherm in uw woning ziet u wie er bij u aanbelt. Met een druk op de knop kunt u uw visite binnenlaten. Een prettig idee dat niet iedereen zo maar binnenloopt.

Inschrijven

Een appartement huren in Watergaerde verloopt via de makelaar Strijbosch Thunnissen.

Parkeerinformatie

Op deze locatie zijn 70 parkeerplekken beschikbaar (geen elektrisch laadpunt). Parkeerplekken zijn beperkt toegankelijk door middel van een slagboom. Voor bezoekers met fiets zijn er (overdekte) fietsenrekken beschikbaar.
Komt u met het openbaar vervoer?  Plan uw route via 9292.nl >

Bezoekadres

Monnikensteeg 1-1 t/m 1-71
en Monnikensteeg 3-1 t/m 21-4
6823 AA Arnhem

Plan route met Google Maps

Beschikbaar op deze locatie

Zelfstandig appartement

Onze appartementen zijn geschikt en bedoeld voor woningzoekenden van 55 jaar en ouder. Met of zonder zorgindicatie.
Meer informatie

Thuiszorg

Thuiszorg Groot Gelre heeft veel te bieden: van verzorging, verpleging en specialistische zorg tot hulp bij het huishouden en begeleiding.
Meer informatie

Extra diensten

U wilt graag zelfstandig leven. Maar ook zorgeloos. Met onze extra services geeft u uw huishoudelijke taken met een gerust hart uit handen.
Meer informatie