Wonen in Tuinpoort

Het gebouw telt 71 appartementen. Er zijn zowel twee- als driekamerappartementen. Sommige appartementen beschikken over een balkon of een klein tuintje. Op de eerste verdieping is een speciale ruimte ingericht voor uw scootmobiel. In de kelder heeft u een eigen berging of u kunt gebruikmaken van de gemeenschappelijke fietsenstalling. Aan de achterkant van het appartementencomplex bevindt zich een parkeerterrein.

De gezellig levendigheid van een grote stad – ik zou het niet willen missen. Ik loop zo even naar een winkel, ga af en toe ergens lunchen of naar de film.

Inschrijven

Een appartement huren in Tuinpoort doet u via Entree, een samenwerkingsverband van twintig woningcorporaties in de regio Arnhem­Nijmegen. Om in aanmerking te komen voor een huurwoning, schrijft u zich (gratis) in via de website van Entree. U kunt ook een inschrijfformulier aanvragen bij DrieGasthuizenGroep.

Parkeerinformatie

Op deze locatie zijn 40 gezamenlijke parkeerplekken beschikbaar (geen elektrisch laadpunt). Voor bezoekers met fiets zijn er (overdekte) fietsenrekken beschikbaar.
Komt u met het openbaar vervoer?  Plan uw route via 9292.nl >

Bezoekadres

Tuinstraat 108 t/m 250
6828 BE Arnhem

Plan route met Google Maps

Beschikbaar op deze locatie

Zelfstandig appartement

Onze appartementen zijn geschikt en bedoeld voor woningzoekenden van 55 jaar en ouder. Met of zonder zorgindicatie.
Meer informatie

Thuiszorg

Thuiszorg Groot Gelre heeft veel te bieden: van verzorging, verpleging en specialistische zorg tot hulp bij het huishouden en begeleiding.
Meer informatie

Extra diensten

U wilt graag zelfstandig leven. Maar ook zorgeloos. Met onze extra services geeft u uw huishoudelijke taken met een gerust hart uit handen.
Meer informatie