Wonen in Altevelt

Appartementencomplex Altevelt kent zestig appartementen. De appartementen hebben twee of drie slaapkamers en een open keuken. Daarnaast beschikt u over een balkon of een kleine tuin. Ook is er een kelder met berging, waar u uw fiets kunt stallen. In de gemeenschappelijke ruimte kunt u samen koffie drinken of eten.

Mijn man en ik vinden het heerlijk dat we in onze eigen wijk kunnen blijven wonen. Hij heeft nu een rollator, maar samen komen we overal. Alles is dichtbij: winkels, huisarts en fysiotherapeut. Ideaal.

Inschrijven

Een appartement huren in Altevelt doet u via Entree, een samenwerkingsverband van twintig woningcorporaties in de regio Arnhem­Nijmegen. Om in aanmerking te komen voor een huurwoning, schrijft u zich (gratis) in via de website van Entree. U kunt ook een inschrijfformulier aanvragen bij DrieGasthuizenGroep.

Parkeerinformatie

Op deze locatie zijn 30 parkeerplekken beschikbaar (geen elektrisch laadpunt). Voor bezoekers met fiets zijn er (overdekte) fietsenrekken beschikbaar.
Komt u met het openbaar vervoer?  Plan uw route via 9292.nl >

Bezoekadres

Beethovenlaan 30 t/m 48
Lisztstraat 7 t/m 21
6815 CR Arnhem

Plan route met Google Maps

Beschikbaar op deze locatie

Zelfstandig appartement

Onze appartementen zijn geschikt en bedoeld voor woningzoekenden van 55 jaar en ouder. Met of zonder zorgindicatie.
Meer informatie

Thuiszorg

Thuiszorg Groot Gelre heeft veel te bieden: van verzorging, verpleging en specialistische zorg tot hulp bij het huishouden en begeleiding.
Meer informatie

Extra diensten

U wilt graag zelfstandig leven. Maar ook zorgeloos. Met onze extra services geeft u uw huishoudelijke taken met een gerust hart uit handen.
Meer informatie
21 jan 2020

Kunstcafé