Wonen net als thuis

In Heijendaal beschikt u over uw eigen eenpersoonskamer, of indien gewenst een kamer voor u en uw partner. Alle kamers zijn ingericht naar de sfeer van thuis. Andere bewoners ontmoet u in de gezamenlijke huiskamer. Ook de maaltijden kunnen daar genuttigd worden. Wilt u meehelpen met koken? Of helpen met de was? In Heijendaal woont en leeft u zo veel mogelijk ‘net als thuis’.

Toen ik hier vorig jaar kwam wonen, kende ik niemand. Dat is nu wel anders. Ik heb altijd aanspraak. En als het me even te veel wordt, ga ik lekker naar mijn eigen kamer.

Locatie Heijendaal betrekt de omliggende wijk ook bij activiteiten die worden georganiseerd, zoals feesten, open dagen en het Parkinsoncafé. Ook kunnen wijkbewoners deelnemen aan de dagactiviteiten van de Bonte Specht in de Beekstraat in Arnhem.

Parkeerinformatie

Op deze locatie zijn 47 parkeerplekken beschikbaar (geen elektrisch laadpunt). Voor bezoekers met fiets zijn er (overdekte) fietsenrekken beschikbaar.
Komt u met het openbaar vervoer?  Plan uw route via 9292.nl >

Bezoekadres

Sint Elisabethshof 201
6812 AX Arnhem

Plan route met Google Maps

Beschikbaar op deze locatie

Woonzorgappartement

Een appartement voor langdurig wonen met zorg óf langdurig wonen met verpleging. Wonen met alle zorg die u nodig heeft.
Meer informatie

Kleinschalig wonen

Intensieve zorg en ondersteuning nodig? Bij kleinschalig groepswonen woont u samen met een kleine groep mensen in een groepswoning. Klein maar fijn!
Kleinschalig wonen

Kortdurend verblijf

Tijdelijk verblijf in een veilige woonomgeving, bijvoorbeeld na een operatie of bij ziekte. Privacy gecombineerd met goede zorg.
Logeren

Eerstelijns verblijf

Zorg bij een acute zorgvraag, bijvoorbeeld als klachten ineens verergeren of na een ziekenhuisopname? U kunt bij ons terecht voor een spoedopname.
Eerstelijns verblijf

Dagbesteding

Even binnenlopen voor een kop koffie en een praatje. Of meedoen aan leuke activiteiten, zoals beweging, muziek en creativiteit. Dat is Dagbesteding bij DrieGasthuizenGroep.
Activiteiten
18 mei 2019

Lentefeest Heijendaal

16 apr 2019

Parkinsoncafé

19 nov 2019
Parkinsoncafé