Wonen in Bartholdy

De appartementen in appartementencomplex Bartholdy hebben twee of drie slaapkamers en een open keuken. Daarnaast beschikt u over een balkon of een kleine tuin. Ook is er een kelder met berging, waar u uw fiets kunt stallen. Onder het gebouw is een parkeergarage. Er is geen gemeenschappelijke ruimte. U heeft wel de mogelijkheid om gebruik te maken van de faciliteiten van het nabijgelegen appartementencomplex Altevelt.

Ik ben een fanatiek wandelaar en geniet volop van de natuur. Mijn vrouw blijft liever thuis om te handwerken met de buurvrouw.

Inschrijven

Een appartement huren in Bartholdy doet u via Entree, een samenwerkingsverband van twintig woningcorporaties in de regio Arnhem­Nijmegen. Om in aanmerking te komen voor een huurwoning, schrijft u zich (gratis) in via de website van Entree. U kunt ook een inschrijfformulier aanvragen bij DrieGasthuizenGroep.

Parkeerinformatie

Op deze locatie zijn 8 parkeerplekken beschikbaar (geen elektrisch laadpunt). In nabije omgeving zijn vrije parkeerplaatsen toegankelijk Voor bezoekers met fiets zijn er (overdekte) fietsenrekken beschikbaar.
Komt u met het openbaar vervoer?  Plan uw route via 9292.nl >

Bezoekadres

Mendelssohnlaan 1-1 t/m 1-33
6815 ET Arnhem

Plan route met Google Maps

Beschikbaar op deze locatie

Zelfstandig appartement

Onze appartementen zijn geschikt en bedoeld voor woningzoekenden van 55 jaar en ouder. Met of zonder zorgindicatie.
Meer informatie

Thuiszorg

Thuiszorg Groot Gelre heeft veel te bieden: van verzorging, verpleging en specialistische zorg tot hulp bij het huishouden en begeleiding.
Meer informatie

Extra diensten

U wilt graag zelfstandig leven. Maar ook zorgeloos. Met onze extra services geeft u uw huishoudelijke taken met een gerust hart uit handen.
Meer informatie