Over ons
Zorg zoals het bedoeld is

Wij werken elke dag voor en met mensen met een zorgvraag. Van  thuiszorg tot specialistische ouderenzorg. Van een tijdelijk verblijf tot zorgvriendelijk wonen op een van onze woonzorglocaties.

Wat ons kenmerkt? We zijn professioneel. We doen alles met passie, zorgzaamheid en respect. Zorg is voor ons zien, aanvoelen en uitgaan van eigen kracht. We vinden het belangrijk dat onze cliënten zo zelfstandig mogelijk wonen en leven. Met onze persoonlijke benadering maken we het hen zo comfortabel mogelijk. Daar doen we het voor.

Cliëntenraad

De cliëntenraad behartigt de belangen van de cliënten. DrieGasthuizenGroep kent een centrale cliëntenraad en lokale cliëntenraden per locatie.
Cliëntenraad

Cliënttevredenheid

Kwaliteit vinden wij erg belangrijk. We monitoren continu ervaringen en waarderingen van cliënten! Niet tevreden? Dan zoeken we naar een oplossing.
Kwaliteit en tevredenheid

Familieparticipatie

We houden de lijnen met familie graag kort, zowel offline als online. Daarom werken wij met een interactief online platform. Dat verbetert de samenwerking!
Familieparticipatie

Wij werken samen

Samenwerking zorgt voor een beter aanbod. Daarom werken we samen met gespecialiseerde partners in zorg, wonen en welzijn.
Samenwerking

Huurdersraad

De huurdersraad behartigt de belangen van de huurders. DrieGasthuizenGroep kent een huurdersraad en bewonerscommissies.
Huurdersraad