Wonen in Westerkade

Gaat u wonen in Westerkade? U betrekt een 2-kamerappartement. De woningen aan de Westervoortsedijk hebben een schitterend uitzicht over de Rijn. Ze zijn bedoeld voor mensen zonder verblijfsindicatie. Maar ook als u een WMO-indicatie hebt, is deze woning ideaal. Mocht u in de toekomst meer zorg nodig hebben, dan komt de zorg hier naar u toe.

Qua faciliteiten zit Westerkade aan de bovenkant van de markt. U woont er net zo zelfstandig als u wilt en neemt precies de zorg af die u nodig hebt. U kunt de warme maaltijd in uw eigen appartement gebruiken, maar kunt dat ook in onze gezellige gemeenschappelijke ruimte doen. Er worden allerlei activiteiten georganiseerd, zoals muziek, schilder- workshops, bloemschikken, sociaal café, handarbeid en uitstapjes.

Een gloednieuwe woning met alle stedelijke voorzieningen op loopafstand. Het is hier heerlijk wonen.

Inschrijven

Een appartement huren in Westerkade doet u via Entree, een samenwerkingsverband van twintig woningcorporaties in de regio Arnhem­Nijmegen. Om in aanmerking te komen voor een huurwoning, schrijft u zich (gratis) in via de website van Entree. U kunt ook een inschrijfformulier aanvragen bij DrieGasthuizenGroep.

Parkeerinformatie

Op deze locatie zijn 66 gezamenlijke parkeerplekken beschikbaar (geen elektrisch laadpunt). Parkeerplekken zijn beperkt toegankelijk door middel van een slagboom. Voor bezoekers met fiets zijn er (overdekte) fietsenrekken beschikbaar.
Komt u met het openbaar vervoer?  Plan uw route via 9292.nl >

Bezoekadres

Westervoortsedijk 12
6827 AS Arnhem

Plan route met Google Maps

Beschikbaar op deze locatie

Zelfstandig appartement

Onze appartementen zijn geschikt en bedoeld voor woningzoekenden van 55 jaar en ouder. Met of zonder zorgindicatie.
Meer informatie

Woonzorgappartement

Een appartement voor langdurig wonen met zorg óf langdurig wonen met verpleging. Wonen met alle zorg die u nodig heeft.
Meer informatie

Kortdurend verblijf

Tijdelijk verblijf in een veilige woonomgeving, bijvoorbeeld na een operatie of bij ziekte. Privacy gecombineerd met goede zorg.
Logeren

Thuiszorg

Thuiszorg Groot Gelre heeft veel te bieden: van verzorging, verpleging en specialistische zorg tot hulp bij het huishouden en begeleiding.
Meer informatie

Extra diensten

U wilt graag zelfstandig leven. Maar ook zorgeloos. Met onze extra services geeft u uw huishoudelijke taken met een gerust hart uit handen.
Meer informatie