Dagbesteding
Samen leuke dingen doen

Een huiselijke omgeving. Even binnenlopen voor een kop koffie en een praatje. Of meedoen aan leuke activiteiten, zoals een dagelijks beweegprogramma, muziek, geheugentraining, creativiteit en nog veel meer. Dat is dagbesteding bij DrieGasthuizenGroep.

Dagbesteding

De Bonte Specht

Dagbesteding De Bonte Specht biedt een gevarieerd activiteitenprogramma onder leiding van professionele medewerkers. Allen even betrokken. Samen  met u werken ze aan het behoud van optimale zelfredzaamheid. Het is een fijne plek voor (kwetsbare) ouderen. Voorop staat dat u gezien en gehoord wordt. Dat u in contact staat met mensen en dat u fit en vitaal blijft – zowel fysiek als mentaal. Natuurlijk alles op uw eigen tempo of niveau. De activiteiten zijn voor iedereen.

Een tijd lang wist ik niet hoe ik mijn dagen moest vullen. Ik voelde me eenzaam. Tot ik dagbesteding De Bonte Specht ontdekte! Nu sta ik met plezier op om er weer een leuke dag van te maken.

 

Een veelzijdig programma

Wat u kunt verwachten bij Dagbesteding De Bonte Specht? Een zinvolle invulling van uw dag. Een greep uit de activiteiten:

 • samen gezellig koffie drinken
 • een dagelijks beweegprogramma
 • muziekactiviteiten
 • geheugentraining
 • creatieve activiteiten
 • themagericht aanbod
 • culinaire specials
 • samen genieten van een warme maaltijd (tegen kleine vergoeding)
 • mogelijkheid om tussen de middag te rusten

 

Het draait om u

Wilt u meedoen aan de dagbesteding? Dan wordt u gekoppeld aan een vast contactpersoon. Samen met u en/of uw mantelzorger stelt uw contactpersoon een persoonlijk zorgplan samen. Uw doelen, wensen en voorkeuren zijn daarbij leidend. Het draait tenslotte om u! Ook bij de dagbesteding zelf is de begeleiding ervaren, professioneel en enorm betrokken. Heeft u vragen? Of ondersteuning of advies nodig? Iedereen staat voor u klaar.

 

Dagbehandeling voor ouderen met Parkinson

Naast Dagbehandeling De Bonte Specht bieden we ook een dagbehandeling speciaal gericht op ouderen met de ziekte van Parkinson op locatie Heijendaal: Dagbehandeling Buitenpoort. Hier kunt u terecht voor specifieke begeleiding en ondersteuning en training van vaardigheden. Zo blijft kwalitatief zelfstandig wonen zo lang mogelijk bereikbaar. Het programma bestaat uit gezamenlijke activiteiten, creatief bezig zijn, sport en spel, geheugenfitness. Van 10.00 tot 16.00 uur staan professionele medewerkers en deskundigen zoals een specialist ouderengeneeskunde, fysiotherapeut, logopedist, ergotherapeut, diëtist en psycholoog voor u klaar.

Ik kom graag naar De Bonte Specht!

Dagbesteding De Bonte Specht is gevestigd op onze locatie Beekstraat 41 in Arnhem – centraal gelegen in de binnenstad. Wilt u graag gebracht en gehaald worden? Dat is mogelijk. Maar u kunt ook zelf met het openbaar vervoer reizen; de bushalte Stadstheater bevindt zich op enkele minuten loopafstand.

Het dagprogramma speelt zich af tussen 10.00 en 16.00 uur. U kunt op verschillende manieren meedoen aan dagbesteding:

 • per dagdeel
 • op basis van meerdere dagdelen per week

Heeft u een Wmo of WIZ-indicatie? Dan komt u in aanmerking voor dagbesteding. Nog geen indicatie? Neemt u dan contact op. We helpen u graag!
E-mail: klantcontactcentrum@driegasthuizengroep.nl
Tel: 026 354 94 15