Zorgvriendelijk Wonen in Drie Gasthuizen

Drie Gasthuizen ligt in een rustige wijk van Arnhem-Noord, dicht bij het prachtige park Angerenstein. Wandelen kan zowel in de fraaie eigen tuin als in de omgeving. U woont hier in een aantrekkelijk appartement, met een keuken en grote douche-/toiletruimte. De meeste appartementen beschikken over een terras of balkon.

De Tra is onze ontmoetingsruimte bij de entree. Hier ontmoet u andere bewoners of gasten bij een kopje koffie. In de winkel kunt u terecht voor uw dagelijkse boodschappen. U vindt hier ook de kapsalon, de pedicure en een wasserette.

In woonzorgcentrum Drie Gasthuizen kunt u volop bezig zijn. Ons activiteiten team, dat voornamelijk bestaat uit enthousiaste vrijwilligers organiseert onder andere bijeenkomsten en optredens met (klassieke) muziek, schilderworkshops, biljart en uitstapjes.

Wekelijks speel ik een partijtje biljart met medebewoners. Dat deed ik vroeger al graag en dat is hier niet anders.

Op locatie Drie Gasthuizen worden ook faciliteiten aangeboden voor bewoners uit de omliggende wijk. Zo kunnen wijkbewoners gebruik maken van de kapper en het restaurant.

Parkeerinformatie

31 parkeerplekken beschikbaar aan de voorzijde. (elektrische laadpunten). 29 parkeerplekken aan de achterzijde, voornamelijk door personeel gebruikt. Voor bezoekers met fiets zijn er fietsenrekken beschikbaar.
Komt u met het openbaar vervoer?  Plan uw route via 9292.nl >

Bezoekadres

Rosendaalseweg 485
6824 KK Arnhem

Plan route met Google Maps

Beschikbaar op deze locatie

Woonzorgappartement

Een appartement voor langdurig wonen met zorg óf langdurig wonen met verpleging. Wonen met alle zorg die u nodig heeft.
Meer informatie

Woonzorgstudio

Een woonzorgstudio voor langdurig wonen met zorg óf langdurig wonen met verpleging in een woonzorgcentrum.
Meer informatie

Kleinschalig wonen

Intensieve zorg en ondersteuning nodig? Bij kleinschalig groepswonen woont u samen met een kleine groep mensen in een groepswoning. Klein maar fijn!
Kleinschalig wonen

Kortdurend verblijf

Tijdelijk verblijf in een veilige woonomgeving, bijvoorbeeld na een operatie of bij ziekte. Privacy gecombineerd met goede zorg.
Logeren

Behandeling & expertise

Heeft u hulp nodig bij complexe gezondheidsproblemen? Behandelcentrum ParaGo ondersteunt. Of u nu zelfstandig of in een woonzorgcentrum woont.
Meer informatie
07 mei 2019

Kunstcafé (AFCC project)

11 okt 2019

Uw verhaal is het waard (Gelders orkest)

21 okt 2019
Uw verhaal is het waard (Gelders orkest)
06 nov 2019
Uitje Burgers Zoo
07 nov 2019
Uitje Burgers Zoo