Wonen in Petersborg

Het gebouw telt zeventig appartementen. Er zijn zowel twee- als driekamerappartementen. De appartementen op de begane grond hebben aan de achterkant een terras dat grenst aan de tuin, de appartementen op de verdiepingen beschikken over een balkon. Op de begane grond bevinden zich de eigen bergingen. Rondom het gebouw is een goed onderhouden tuin war u lekker kunt genieten en wandelen.

In Petersborg bevindt zich een dienstencentrum waar activiteiten georganiseerd worden, zoals biljarten, bridgen, klaverjassen, tekenen en schilderen, handwerken, yoga, sjoelen en volksdansen.

Inschrijven

Een appartement huren in Petersborg doet u via Entree, een samenwerkingsverband van twintig woningcorporaties in de regio Arnhem­Nijmegen. Om in aanmerking te komen voor een huurwoning, schrijft u zich (gratis) in via de website van Entree. U kunt ook een inschrijfformulier aanvragen bij DrieGasthuizenGroep.

Parkeerinformatie

Op deze locatie zijn 55 parkeerplekken beschikbaar (geen elektrisch laadpunt). In de nabije omgeving zijn vrije parkeerplaatsen toegankelijk  Voor bezoekers met fiets zijn er (overdekte) fietsenrekken beschikbaar.
Komt u met het openbaar vervoer?  Plan uw route via 9292.nl >

Bezoekadres

Slochterenweg 42-180
6835 DW Arnhem

Plan route met Google Maps

Beschikbaar op deze locatie

Zelfstandig appartement

Onze appartementen zijn geschikt en bedoeld voor woningzoekenden van 55 jaar en ouder. Met of zonder zorgindicatie.
Meer informatie

Thuiszorg

Thuiszorg Groot Gelre heeft veel te bieden: van verzorging, verpleging en specialistische zorg tot hulp bij het huishouden en begeleiding.
Meer informatie

Extra diensten

U wilt graag zelfstandig leven. Maar ook zorgeloos. Met onze extra services geeft u uw huishoudelijke taken met een gerust hart uit handen.
Meer informatie