Wonen in Carrousel

Appartementencomplex Carrousel telt veertig appartementen. Er zijn zowel twee- als driekamerappartementen. Daarnaast beschikt u over een balkon of een kleine tuin die grenst aan de gemeenschappelijke tuin. Ook is er een kelder met berging, waar u uw fiets kunt stallen.

In de Carrousel zijn veel activiteiten mogelijk: bewoners treffen elkaar vaak in de gemeenschappelijke ruimte op de bovenste verdieping. U kunt daar meedoen aan activiteiten als biljarten,  en samen eten.

Inschrijven

Een appartement huren in Carrousel doet u via Entree, een samenwerkingsverband van twintig woningcorporaties in de regio Arnhem­Nijmegen. Om in aanmerking te komen voor een huurwoning, schrijft u zich (gratis) in via de website van Entree. U kunt ook een inschrijfformulier aanvragen bij DrieGasthuizenGroep.

Parkeerinformatie

Op deze locatie zijn 29 parkeerplekken beschikbaar (geen elektrisch laadpunt). Voor bezoekers met fiets zijn er (overdekte) fietsenrekken beschikbaar.
Komt u met het openbaar vervoer?  Plan uw route via 9292.nl >

Bezoekadres

Kermisland 22 t/m 100
6825 JC Arnhem

Plan route met Google Maps

Beschikbaar op deze locatie

Zelfstandig appartement

Onze appartementen zijn geschikt en bedoeld voor woningzoekenden van 55 jaar en ouder. Met of zonder zorgindicatie.
Meer informatie

Thuiszorg

Thuiszorg Groot Gelre heeft veel te bieden: van verzorging, verpleging en specialistische zorg tot hulp bij het huishouden en begeleiding.
Meer informatie

Extra diensten

U wilt graag zelfstandig leven. Maar ook zorgeloos. Met onze extra services geeft u uw huishoudelijke taken met een gerust hart uit handen.
Meer informatie