Kleinschalig wonen 
in een woonzorgcentrum

Vraagt uw zorgbehoefte om 24 uur per dag toezicht en begeleiding? Dan is kleinschalig groepswonen een woonvorm die wellicht bij u past. U woont met een kleine groep mensen samen in een groepswoning. Iedere bewoner ontvangt intensieve zorg en ondersteuning.

Kleinschalig wonen in een woonzorgcentrum

Klein maar fijn

Groepswonen kent een kleinschalig karakter. De groepen bestaan uit circa 8 tot 10 bewoners. Omdat u met elkaar woont, is het mogelijk om een zo normaal mogelijk leven te leiden. Binnen de woonvorm heeft u een eigen appartement; zo behoudt u uw eigen levensritme. Hoe laat u opstaat? Wanneer u naar de wc gaat? U bepaalt het zelf.  Evenals de intensiteit en vorm van uw zorg en behandeling. Kleinschalige zorg, maar met behoud van eigen regie.

Ik vind het heerlijk om onder de mensen te zijn. Maar soms wil ik me ook even terugtrekken. Dan ga ik lekker naar mijn eigen kamer.

Net als thuis

Binnen het kleinschalig wonen werkt een vast team van zorgmedewerkers. Altijd even betrokken. Sfeer en huiselijkheid zijn binnen deze woonvorm erg belangrijk. Bezoek is natuurlijk altijd welkom!

Het accent ligt op kwaliteit van leven. We zetten in op optimaal comfort en welzijn. We nemen echt de tijd voor u als bewoner. Zo krijgt u individuele aandacht, gaan we met elkaar naar buiten, doen we een spelletje of koken we iets bijzonders. We praten gezellig over het weer, het laatste nieuws of over de kleinkinderen! Onze vrijwilligers zijn daarbij een onmisbare schakel. Zij ondersteunen het team in extra activiteiten – en dat merkt u!

 

Welk woonzorgcentrum?

Een zorgbehoefte voor kleinschalig wonen kan voortkomen uit een psychogeriatrische of somatische aandoening.

Kleinschalig wonen kan bij DrieGasthuizenGroep in:

(somatiek)
Rosendaalseweg 485
6824 KK  Arnhem

(psychogeriatrie/somatiek)
Sint Elisabethshof 201
6812 AX  Arnhem

(psychogeriatrie)
Utrechtseweg 265
6812 AG Arnhem