Verzorging
en verpleging

Bent u herstellend van een operatie, maar mag u al naar huis? Of bent u (langdurig) ziek en kunt u wel wat hulp gebruiken? Dan kunt u vertrouwen op onze wijkverpleegkundigen. Zij staan klaar om u te verplegen en verzorgen.

Verzorging en verpleging

Zorg op maat

We werken nauw samen met andere zorgorganisaties, waardoor we bij u thuis alle gewenste zorg, hulp of begeleiding bieden die u wilt. U kunt hierbij denken aan wondverzorging, het geven van een injectie of het aanleggen van een infuus, het controleren van bijvoorbeeld uw bloeddruk of hartslag, zwachtelen en het verzorgen van een katheter. Bovendien kunnen ze u helpen met bijvoorbeeld douchen en aankleden. Het is maar net welke zorg u nodig heeft.

In mijn eigen omgeving voel ik me toch het meest prettig. Dankzij wijkverpleging kan ik gewoon thuis herstellen. Wel zo fijn.

 

Een persoonlijk zorgplan

Samen met de wijkverpleegkundige stelt u een zorgplan op. Daarin beschrijft de verpleegkundige hoeveel zorg u nodig heeft en voor hoelang. Kunt u zelf nog dingen? Dan worden die ook vastgelegd. En we bekijken waar familie, buren of vrienden eventueel bij kunnen helpen. Op basis van dit zorgplan stelt de wijkverpleegkundige een indicatie.