‘Uw verhaal is het waard’

23 september 2019

 

Het Gelders Orkest & Orkest van het Oosten zijn sinds dit jaar partner in het nieuwste project van Rozet: Age Friendly Cultural City – Het bruist aan de Rijn. Dit project verbindt deelnemers waarbij zij hun eigen creativiteit kunnen gebruiken en kunnen genieten van een optreden van het Gelders Orkest.

‘Uw verhaal is het waard’

Onder genot van  ‘Gran Partita’ van Wolfgang Amadeus Mozartzal zal u aan de slag gaan met het vormgeven van ‘uw verhaal’. Moet u een muziekinstrument kunnen bespelen of verstand hebben van klassiek muziek om hieraan mee te kunnen doen? Helemaal niet! U gaat simpelweg met tekenen en tekstschrijven ‘uw verhaal krachtig vormgeven’. Verder komen onze musici langs die ook hun eigen verhaal met ons delen.

Ter afsluiting zal er tijdens een koffieconcert de muziek van de Gran Partita gespeeld worden door Het Gelders Blaaskwintet. Tussen de verschillende delen door krijgen enkele deelnemers de ruimte om het eigen verhaal te vertellen, waarna vervolgens de bijpassende muziek zal klinken die het verhaal tot leven laat komen.

Locatie: ’t Altevelt – Beethovenlaan 30 te Arnhem
Data werksessies: 11 oktober en 21 oktober – besloten
Datum concert: 25 oktober – openbaar
Kosten deelname: €5,- p.p., voor 2 sessies + concert, koffie/ thee inbegrepen
Voor wie: 55plussers die aan de slag willen gaan met tekenen/tekstschrijven in combinatie met klassieke muziek.

Voor meer informatie: https://hetgeldersorkest.nl/afccklassiek

U kunt zich aanmelden via: ineke.tegelaar@rozet.nl.
Ineke kunt u ook bereiken door te bellen met: 06–22959080.