DrieGasthuizenGroep.nl

- A A A +

 

Een diëtist is een deskundige op het gebied van voeding. De diëtist van de DrieGasthuizenGroep is daarbij gespecialiseerd in eten en drinken voor ouderen en problemen die ouderen bij de dagelijkse voeding ondervinden. De diëtist adviseert over lekker en gezond eten, in samenspraak met u. Bij de behandelingen houdt u zelf de regie: u bepaalt zelf wat u wel en niet wilt.

 

De diëtist is onder andere werkzaam in de verzorgingshuizen en verpleeghuisafdelingen van DrieGasthuizenGroep en komt indien nodig bij u thuis. Zij kijkt samen met u naar uw eet- en drinkpatroon. Daarbij wordt rekening gehouden met uw wensen, persoonlijke omstandigheden en eventuele beperkingen. Op basis daarvan krijgt u een persoonlijk advies, uitleg en voorlichting. Misschien kan de maaltijd anders worden samengesteld. Als u bijvoorbeeld niet zoveel kunt eten, kan de diëtist uitleggen welke voeding u het beste kunt nemen om toch alle voedingsstoffen en vitaminen binnen te krijgen. Na een afgesproken periode neemt de diëtist opnieuw contact met u op om te kijken hoe het gaat en de voeding eventueel bij te stellen. Ook de medewerkers van de zorg, de keuken en eventuele familie of mantelzorgers worden zo nodig geïnformeerd en kunnen u ondersteunen.

 

U kunt naar de diëtist zonder verwijzing van huisarts of specialist. Een verwijzing is dus niet noodzakelijk, maar is wel wenselijk in verband met de vaak complexe zorgvragen. De verwijzende arts krijgt een schriftelijke rapportage van de dieetbehandeling.

 

Meer informatie

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met de diëtist van DrieGasthuizenGroep.
St. Elisabethshof 201
6812 AX Arnhem
 

E dietist@driegasthuizengroep.nl

T (026) 354 97 55 

DrieGasthuizenGroep Sociaal