DrieGasthuizenGroep.nl

- A A A +

 

"Wij komen tegemoet aan de (veranderende) woon- en zorgvraag van senioren en kunnen elke cliënt een passend aanbod doen."

Welkom op Verpleeghuis Westerkade

DrieGasthuizenGroep komt tegemoet aan de (veranderende) woon- en zorgvraag van senioren en kunnen elke cliënt een passend aanbod doen. Ook bij veranderingen in de persoonlijke leefomstandigheden. In de nieuwe Arnhemse wijk, het ‘Nieuwe Kadekwartier’, verhuurt DrieGasthuizenGroep tientallen appartementen aan 55-plussers en heeft het verscheidene appartementen voor bewoners met een somatische (verpleeghuis- en zorg)indicatie ZZP4, 6 en 8.

Woonzorgappartementen
Er zijn twee varianten, namelijk voor:

  • langdurig wonen met zorg
  • langdurig wonen met verpleging

Langdurig wonen met zorg
Westerkade zit qua faciliteiten voor cliënten die er langdurig met zorg wonen aan bovenkant van de markt. Hier kunt u terecht met een ZZP4 verblijfsindicatie. Het is een nieuw en duurzaam gebouw met slimme voorzieningen en deskundig en toegewijd personeel. U woont er net zo zelfstandig als u wilt en neemt precies de zorg af die u nodig hebt. U kunt de warme maaltijd in uw eigen appartement gebruiken, maar kunt dat ook in ons gezellig restaurant doen. Er worden allerlei activiteiten georganiseerd, zoals muziek, schilderworkshops, biljarten, bloemschikken, sociaal café, gymnastiek, handarbeid en uitstapjes. Huisdieren zijn welkom.

Langdurig wonen met verpleging
Hebt u door lichamelijke (somatische) problemen intensieve verpleeghuiszorg nodig en hebt u een ZZP6 of ZZP8 indicatie, dan vindt u op Westerkade alle begeleiding die u nodig hebt. U wordt met uw dagelijkse bezigheden geholpen. Huisdieren zijn welkom. De maaltijden worden in de gezamenlijke huiskamer genuttigd of op uw eigen kamer. U woont hier zo veel mogelijk ‘net zoals thuis’, kleinschalig en beschermd.

In de tweepersoonappartementen in Westerkade kunt u samen met uw partner wonen, ongeacht of deze wel of geen zorg nodig heeft.

Contact en informatie
Voor al uw vragen over Westerkade of DrieGasthuizenGroep kunt u bellen met ons Klant Contact Centrum, tel (026) 354 9415 of mailen naar klantcontactcentrum@driegasthuizengroep.nl. U kunt ook even binnen lopen bij onze Servicewinkel Sint Petersgasthuis in het centrum van Arnhem, Rijnstraat 71. 

Verpleeghuis Westerkade
Westervoortsedijk 12
6827 AS Arnhem

DrieGasthuizenGroep Sociaal