DrieGasthuizenGroep.nl

- A A A +

 

"Als kind was ik al dol op de natuur. Vanuit mijn kamer kijk ik naar de bosrand. Ik vind het heerlijk om de vogels bezig te zien en eekhoorns te zien klauteren. Als het even kan, loop ik met mijn rollator in de tuin.”

Naar beneden

Woonzorgcentrum Paasberg te koop

In 2014 werd besloten dat woonzorgcentrum Paasberg op termijn haar deuren zou sluiten. Intussen is het zover. De laatste bewoners en medewerkers zijn begin deze zomer vertrokken en de Paasberg staat te koop. Momenteel worden de appartementen tijdelijk bewoond. De bewoners hebben een zorgvuldig selectieproces doorlopen.

 

Zorgvuldig en transparant

De verkoop van de Paasberg  is nauwkeurig voorbereid en wordt begeleid door een team van professionals van binnen en buiten DrieGasthuizenGroep. Er is onder meer goed nagedacht over de criteria voor de verkoop en over de wijze waarop het verkoopproces moet worden georganiseerd. Zorgvuldigheid en transparantie zijn daarbij belangrijke trefwoorden. Het is de bedoeling dat de Paasberg eind 2017 definitief verkocht is aan een passende partij. De activiteiten van de toekomstige eigenaar van de Paasberg zullen moeten passen binnen de bestemming van de Paasberg: wonen met zorg.

Meer informatie

Raadpleeg voor meer informatie en actueel nieuws www.driegasthuizengroep.nl
Voor vragen kan contact worden opgenomen met ABC Capital via: info@abccapital.nl. Deze organisatie begeleidt het verkoopproces.

 

Klik hier voor een aantal veelgestelde vragen over de verkoop van Paasberg.

Naar boven

DrieGasthuizenGroep Sociaal