DrieGasthuizenGroep.nl

- A A A +

 

"Sinds ik hier woon, ben ik actiever. Ik doe mee met hersengymnastiek en ik klaverjas met drie andere bewoners. Ik doe zelfs mee aan de klassieke mannenmiddag. Als het even kan, ben ik buiten.”

Naar beneden

Welkom in Hoogstede (voorheen Huis en Haard)

Aan de Utrechtseweg wordt vervangende nieuwbouw gerealiseerd voor woonzorgcentrum Huis en Haard. Het eerste deel van het gebouw is inmiddels gereed, de eerste bewoners hebben begin januari hier hun intrek genomen in het hoge gedeelte van het gebouw. Hier zijn een viertal groepswoningen gerealiseerd voor 8 cliënten met dementie.

De tweede bouwfase is in volle gang. In dit lage gedeelte komen 18 woonzorgstudio’s voor mensen met een zorgindicatie en worden beide gebouwdelen verbonden door een ontmoetingsruimte in het middengebied. Als alles volgens plan verloopt, wordt het gebouw september 2017 opgeleverd. 

Wilma van Arragon

woonzorgmanager Hoogstede
Kijk hieronder voor meer informatie of bel ons KlantContactCentrum op
T (026) 354 94 15.

Zorg op maat

Bewoners met een zorgindicatie krijgen van ons een zorgpakket op maat. In woonzorgcentrum Hoogstede krijgt u dus precies de zorg die u nodig heeft om zo lang mogelijk zo zelfstandig mogelijk te functioneren. Daarover maken we afspraken met u en uw familie. Die afspraken leggen we vast in een zorgleefplan en op een zorgkaart. Uw eerst verantwoordelijk verzorgende (EVV-er) is uw vaste aanspreekpunt.

Het is steeds onze bedoeling dat u uw leven zo veel mogelijk leidt zoals u dat gewend bent of zoals u dat wilt. Was u gewend te roken in uw huis? Dat kan in uw eigen appartement. Wilt u genieten van het gezelschap van uw huisdier? Als u of uw familie de verzorging voor het dier op zich kan nemen, is dat prima.

In Hoogstede kunt u samen met uw partner wonen, ongeacht of deze wel of geen zorg nodig heeft.

 

Meedoen en ontmoeten

Elke groepswoning beschikt over een gezamenlijke huiskamer. U wordt zo veel mogelijk betrokken bij de dagelijkse gang van zaken, zoals bij het voorbereiden van de warme maaltijd. Het eigen team kookt die maaltijd dagelijks vers. Daarnaast heeft u een eigen appartement met een douche-/toiletruimte.

 

De woonzorgstudio's in nieuwbouwlocatie Hoogstede beschikken over een kitchenette en douche-/toiletruimte en een eigen terras.


In de multifunctionele ruimte in het middengebied kunt u andere bewoners en bezoekers ontmoeten. Ook zullen hier activiteiten georganiseerd worden. 

U vindt ons woonzorgcentrum in de Arnhemse wijk Klingelbeek, midden in het groen. De tuin wordt opnieuw aangelegd. Er is volop zon, maar wie dat wil, kan in de schaduw zitten.

 

Enthousiaste medewerkers en vrijwilligers zorgen ervoor dat het de bewoners aan niets ontbreekt. De inzet van vrijwilligers maakt het mogelijk dat we u veel meer kunnen bieden dan alleen met de eigen medewerkers mogelijk is, hoe toegewijd die ook zijn. Zonder deze betrokken vrijwilligers kunnen we niet. De cliëntenraad behartigt de belangen van alle bewoners.

 

Bereikbaarheid
Hoogstede ligt aan de rand van Arnhem en Oosterbeek en maakt deel uit van de DrieGasthuizenGroep. Het woonzorgcentrum is goed bereikbaar met openbaar vervoer. Stadsbus 1 (vanaf Centraal Station Arnhem) stopt bij halte Arnhems Buiten tegenover Hoogstede. Ook lijn 352 en 51 stoppen bij halte Arnhems Buiten.

 

De tijdelijke hoofdingang van Hoogstede zit aan de achterkant van het gebouw, aan de Hoogstedelaan.

 

Woonzorgcentrum Hoogstede

Utrechtseweg 265

6812 AG Arnhem

T (026) 354 94 15

 

 

Naar boven

DrieGasthuizenGroep Sociaal