Woonzorgcentrum Drie Gasthuizen

Verzorgd en gastvrij

Woonzorgcentrum Drie Gasthuizen is één van de drie woonzorgcentra van DrieGasthuizenGroep en biedt ruimte aan 137 cliënten. In het gebouw is tevens de verpleegunit IJsvogel voor 20 cliënten. Daarnaast kunnen we tijdelijk mensen opvangen bijvoorbeeld na een medische ingreep, ongeval of in een spoedsituatie. Cliënten met een indicatie voor wonen met zorg krijgen van ons een zorgpakket op maat.
Het woonzorgcentrum, gelegen een rustige wijk van Arnhem Noord en op korte afstand van het prachtige park Angerenstein, is een karakteristiek en zeer herkenbaar pand in Arnhem. Cliënten wonen in ruime appartementen, zeer divers qua ligging en veelal met terras of balkon, met een keuken en grote douche-/toiletruimte.
In de recreatiezaal ontmoeten cliënten en gasten elkaar voor de maaltijd, een kopje koffie of een activiteit. Daarnaast zijn er veel contacten met wijkbewoners en de bewoners van de naast gelegen serviceappartementen Watergaerde. Bij de entree bevinden zich een mooie kapsalon en een grote winkel voor de dagelijkse boodschappen.
De warme maaltijd wordt naar keuze gezamenlijk of in het eigen appartement genuttigd. Het driegangenmenu biedt een aantal keuzemogelijkheden zodat iedereen naar eigen wens zijn of haar maaltijd kan samenstellen.

Gevarieerd activiteitenprogramma

Woonzorgcentrum Drie Gasthuizen kent een gevarieerd activiteitenprogramma. Zo organiseert het activiteitenteam, bestaande uit een enthousiaste ploeg vrijwilligers, onder meer bijeenkomsten en optredens met (klassieke) muziek, schilderworkshops en uitstapjes. In de huiskrant en op openbare plekken staat het activiteitenprogramma aangekondigd.

Welkomsboek

Voor informatieboek met onder andere huisregels voor bewoners en bezoek, klik hier.

Bereikbaarheid

De bushalte is direct voor de hoofdingang van het woonzorgcentrum. Er gaan meerdere buslijnen van- en naar Arnhem-centrum. Het dichtstbijzijnde NS station is Arnhem Presikhaaf of Arnhem Velperpoort. Er is parkeergelegenheid voor bezoekers en cliënten hebben een eigen parkeerplaats.

Woonzorgcentrum Drie Gasthuizen

Rosendaalseweg 485
6824 KK Arnhem
Telefoonnummer (026) 354 91 00


©2011 DrieGasthuizenGroep